Leer Handige Stoppen met roken Tips Ken

Stoppen met roken was altijd de kwestie betrokken zijn bij het merendeel van de rokers over de hele wereld. Het meest voorkomende probleem is dat rokers altijd beweren dat ze genieten van het roken en ze willen niet stoppen, maar de werkelijke oorzaak is dat ze niet over de sterke wil om te stoppen met roken. Een van de ergste dingen over roken is dat het is een tweesnijdend verslaving, terwijl de nicotine is de controle van uw zenuwstelsel en de hersenen, de gewoonte zelf is ook dat je ervan weerhoudt te stoppen.

Er zijn twee belangrijke manieren om te stoppen met roken, geleidelijke of wat wordt genoemd “Cold Turkey” en abrupt stoppen. Beide methoden werken, afhankelijk van wat voor soort persoon je bent, maar over het algemeen het abrupte stoppen is meer geschikt voor degenen die niet zware rokers. U kunt ook combineren beide methodes om betere resultaten te krijgen. Bijvoorbeeld, kunt u beginnen met het aantal sigaretten dat u rookt per dag dan wanneer je een echte lage aantal sigaretten per dag te bereiken, kunt u naar de abrupte stoppen te verlagen. Dat zal u helpen om de stoppen met bijwerkingen, zoals misselijkheid, verlangens en slechte hoofdpijn te verlichten. Maakt niet uit wat is de aanpak die u kiest, maar je moet een datum in te stellen wanneer je niet meer rookt een sigaret. Plan deze datum zorgvuldig, zorgen voor een picknick met het gezin, zodat u geen tijd om te zitten en te roken of probeer opknoping uit op die dag met uw niet-roker vrienden.

Je moet ook de gewoonte van het opsteken van een sigaret te breken. Mensen altijd verbinden roken met andere gedragingen, zoals het drinken van alcohol, afwerken lancering of een film kijkt met vrienden. Een van de beste stoppen met roken tips is om te bepalen wat de incidentie waardoor je aan het licht van een nieuwe sigaret op en om ze te vermijden proberen. Bijvoorbeeld, als je naar de kroeg te drinken en roken met vrienden dan proberen om te voorkomen dat het raken van de pub in de eerste paar weken van stop roken.

Als u klaar bent om te stoppen met roken, stoppen met roken Tip. Ons biedt bezoekers een unieke ervaring van hypnotherapie voor stoppen met roken door te luisteren naar de gratis stoppen met roken hypnose sessies. Rokers die proberen te stoppen vindt ton van nuttige stoppen met roken tips en advies over hoe te stoppen met roken voor goed.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: