Het belang van stoppen met roken

“Roken is schadelijk voor de gezondheid” een waarschuwing die in vette letters geschreven op elke verpakking van sigaretten. Nog steeds miljarden mensen over hele wereld rookt vrij en zorgeloos. Hoewel ze worden gemeld met betrekking tot gezondheidsproblemen, rokers gewoon niet schelen. Het merendeel van de rokers stoppen met roken voor meerdere dagen, ongeacht de onbedwingbare trek. Een weerstand van een sigaret en alle inspanningen gaan tevergeefs. Alle plannen besloten over het houden van sigaretten weg te worden verpletterd.

Deze verslaving is een zeer scherp en een slimme vijand voor ons. Roken werkt zelfs op een onbewust niveau echter hard je ook probeert om de verslaving te voorkomen. Op een gegeven moment roken valt je op en je maakt excuses voor het feit dat slechts een laatste sigaret, ook al had je al de intentie om te stoppen met roken. Er is een verschil tussen een persoon die is gestopt met roken en een niet-roker. Een roker stopt met roken als gevolg van zijn eigen moed. Een niet-roker kan niet bedenken wat erger voor zichzelf in plaats van roken. U moet gehoord hebben mensen zeggen dat ze zijn gestopt met roken, maar ze willen om te roken wanneer ze een drankje. Dat is niet roken eerder stoppen is het een ontkenning dat ze weigeren te aanvaarden. Wanneer mensen deze houding het betekent dat ze hebben besloten te stoppen met roken op een bewust niveau, maar onbewust ze willen roken.

Als je hebt besloten om te stop roken, dan heb je een zeer effectief instrument dat is hypnose. Hypnose helpt u te stoppen met roken en de verslaving te verwijderen uit de wortel. Stoppen met roken is zeer onaangenaam en moeilijk, maar haalbaar met behulp van hypnose. De dagen zult doorbrengen in het stoppen met roken zal zijn ergste dagen van je leven. Hoe meer je lijden en beheers je de dichter je bij je vrijheid. Het is slechts een kwestie van tijd, maar na het krijgen van genezen zul je stoppen met roken.

Hypnose zal zelfs helpen in het omgaan met emoties en psychologische aspecten die je beïnvloeden als je stopt met roken. Hypnotherapie heeft het hoogste percentage van succes in het helpen van mensen stoppen met roken. Niemand kan mensen uit stop iets, tenzij de persoon zelf wil doen.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: